Πήρε άριστα στο Γαλαξείδι- Απόλυτη επιτυχία για το Πανελλήνιο Κύπελλο 11χρονων OPTIMIST

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Γαλαξείδι από τις 17 έως τις 20 Ιουνίου το Πανελλήνιο Κύπελλο 11χρονων OPTIMIST, στην πλαζ «ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ». Μία διοργάνωση που ανήκε στο Ναυταθλητικό Όμιλο Γαλαξειδίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Δελφών.

Η διοργάνωση αφορούσε αθλητές ηλικίας 7 έως 11 χρόνων, αγόρια και κορίτσια, που αγωνίστηκαν με σκάφη OPTIMIST, σκάφη δηλαδή ειδικά σχεδιασμένα για νεαρούς αθλητές. Οι διοργανωτές, κάνοντας τον απολογισμό τους μόνο ικανοποιημένοι μπορούν να αισθάνονται, καθώς τούτο πιστοποιείται άλλωστε και από τις περίπου 300 συμμετοχές αθλητών, από 60 ομίλους όλης της χώρας.
Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιουνίου στο «Μώλο», στην παραλία Γαλαξειδίου, παρουσία του δημάρχου Δελφών Αθανάσιου Παανγιωτόπουλου, ενώ το παρών την Τρίτη ημέρα του αγώνα έδωσε και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης. Οι μικροί ιστιοπλόοι έδωσαν το καλύτερό τους αυτό, έχοντας ως σύμμαχο και τον καιρό, μιας και χωρίς τη συνδρομή αυτού τέτοιου είδους αγώνες δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. «Σε έναν τόπο όπως το Γαλαξείδι που η ναυτοσύνη και η ναυσιπλοϊα έχουν ρίζες πολλών ετών, η διοργάνωση αυτών των ιστιοπλοϊκών αγώνων αποτελεί φόρο τιμής στην ιστορία του», ανέφεραν στην πρόσκληση η άνθρωποι του Ναυταθλητικού Ομίλου, έχοντας προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο τα πάντα ώστε όλοι να φύγουν ικανοποιημένοι.
Ο πρόεδρος του ομίλου σε δηλώσεις του στην Εν Δελφοίς τόνισε πως η διοργάνωση κύλησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις σε όλους όσοι έδωσαν το παρών. Κι αυτό είναι σίγουρα κάτι πολύ σημαντικό, μιας και δεν έλειψαν σχόλια που έκαναν λόγο για μία από τις πλέον άρτιες διοργανώσεις σε επίπεδο περιφέρειας, όπως μας είπε ο κ. Γρίβας, υποσχόμενος πως ο Όμιλος θα συνεχίσει εν εργάζεται προς την κατεύθυνση που έχει χαράξει, προς όφελος τόσο των αθλητών όσο και της περιοχής συνολικά.

πηγή φωτο: Ηλίας Μασσαρος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις