Τιμά Γ. Γαζή και Σπ. Κυριάκη ο δήμος Δελφών

Όπως έχει καθιερώσει, κατά τους εορτασμούς για την Απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων (10η Απριλίου 1821), ο δήμος Δελφών κάθε χρόνο τιμά δύο σημαντικές προσωπικότητες της περιοχής, που έχουν προσφέρει αξιόλογες υπηρεσίες σε διάφορους τομείς της κοινωνικής δράσης.

Όπως αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο την περασμένη Παρασκευή, μετά από εισήγηση του δημάρχου, φέτος, για τον εορτασμό που θα λάβει χώρα από τις 12 έως τις 15 Απριλίου 2018, προτάθηκε να τιμηθούν:
α) η Γιώτα Γαζή, πρώην Δήμαρχος Άμφισσας και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, η οποία μεταξύ άλλων καθιέρωσε με το Π.Δ. 21/1998 (ΦΕΚ 29/τ.Α΄/12.02.1998) ως τοπική επέτειο τη συγκεκριμένη εορτή εν έτει 1998 (φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια) και
β) ο Σπύρος Κυριάκης, επί πολλά συνεχόμενα έτη πρόεδρος του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών «Ο Άγιος Ευθύμιος», εκδότης της εφημερίδας «Αγιαθυμιώτικα Νέα» και διοργανωτής της πολύ σημαντικής σειράς πολιτιστικών εκδηλώσεων «Σκαρίμπεια».
Το σώμα κατά πλειοψηφία έδωσε τη συγκατάθεσή του στην εισήγηση, με μόνο δύο ψήφους παρών, αυτές των Ιωσηφίδη και Λεοντίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις