Τι απαντά ο δήμαρχος Δελφών για το θέμα των προσλήψεων ανταποδοτικού χαρακτήρα που δεν πήρε ο δήμος

Ο δήμος Δελφών δεν είναι στη λίστα των δήμων που παίρνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ανταποδοτικού χαρακτήρα, και τώρα περιμένει το επόμενο αντίστοιχο πακέτο για να ενταχθεί.
Το γιατί συνέβη αυτό, το εξηγεί  ο δήμαρχος Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος, σε τοπική εφημερίδα, ενώ όμως λίγο πριν, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Παναγιώτης Ταγκαλής έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση κάνοντας λόγο για αδυναμία του δήμου να διεκπεραιώσει βασικά θέματα που τον αφορούν. Στο υπουργείο Εσωτερικών κάνουν λόγο για ζήτημα καθαρά του δήμου, αφού δεν πρόλαβε τις ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων. Τέλος για το πότε αναμένεται η συγκεκριμένη «τρύπα» να κλείσει, στο υπουργείο δεν δίνουν συγκεκριμένους χρόνους, όμως στο δήμο κάνουν λόγο για υπόθεση δύο- τριών μηνών.

Η δημοσίευση της λίστας των δήμων που παίρνουν θέσεις μόνιμου προσωπικού, ανταποδοτικού χαρακτήρα, είχε για τη Φωκίδα μία ευχάριστη, και μία δυσάρεστη είδηση. Η ευχάριστη αφορούσε το δήμο Δωρίδος, που πήρε τις δώδεκα που είχε ζητήσει, η δυσάρεστη όμως ακουμπούσε το δήμο Δελφών που το δικό του αίτημα δεν τελεσφόρησε, αφού όπως έγινε γνωστό δεν πρόλαβε χρονικά τις διαδικασίες. Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση στη διάρκεια της εβδομάδας ο Παναγιώτης Ταγκαλής. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις