Από τις 465 θέσεις ειδικευμένων ιατρών στα επείγοντα… 0 στο νοσοκομείο Άμφισσας

Με έκπληξη και απογοήτευση για μια ακόμα φορά διαπιστώσαμε ότι μετά την κατανομή των 465 θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ για την βελτίωση της λειτουργίας των αυτοτελών τμημάτων επειγόντων περιστατικών σε δημόσια νοσοκομεία του ΕΣΥ, το νοσοκομείο μας εξαιρέθηκε ουσιαστικά της διαδικασίας.

Απορούμε πως οι διοικήσεις του Γ.Ν Άμφισσας και της 5ης ΥΠΕ συχνά πανηγυρίζουν για θέσεις επικουρικών ιατρών και θέσεων ΟΑΕΔ ,ενώ η αλήθεια είναι μόνο μία , το Γ.Ν Άμφισσας «καταρρέει», λόγω υποστελέχωσης !!!

Στέκεται ακόμα στα πόδια του χάρη στην υπερπροσπάθεια των εργαζομένων….
Για την εξαίρεση του νοσοκομείου μας από αυτή την κατανομή ιατρικών θέσεων τι έχουν να πουν στον λαό της Φωκίδας; Που οφείλετε; Σε ένα νοσοκομείο που τα ΤΕΠ λειτουργούν λόγω της μετακίνησης τριών γενικών ιατρών από το κέντρο υγείας Ιτέας , που η μετακίνηση αυτή σήμανε και το κλείσιμο του συγκεκριμένου Κ.Υ , δεν προέβλεψαν να επανδρώσουν τα ΤΕΠ με αυτή την κατανομή!!!
Το Σωματείο Εργαζομένων με αγώνες αντιστάθηκε και κατήγγειλε την προηγούμενη κυβέρνηση. Με θάρρος και αξιοπρέπεια το ίδιο κάνει και τώρα. Γιατί με συνεχή και επαναλαμβανόμενα μνημόνια στην υγεία, στην παιδεία και στην κοινωνία γενικότερα δεν υπάρχει ήλιος !!!! Μόνο σκοτάδι!!!! Γιατί αριστερά και μνημόνια είναι κάθετα αντίθετες έννοιες…. Αντίθετες ιδεολογίες…. Μαζί τα φωνάζαμε προεκλογικά. Τώρα τα ξεχάσατε !!!! Και κατηγορείτε όσους τολμούν να λένε την αλήθεια, όσους δεν είναι κολαούζοι της κυβέρνησης ότι χρησιμοποιούν αστήρικτα επιχειρήματα….
Εξασφαλίστε αυτές τις παροχές υγείας που στοιχειωδώς συνταγματικά δικαιούνται οι πάσχοντες συμπολίτες μας, ν εξασφαλίστε στους συναδέλφους εργαζόμενους αξιοπρεπείς και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και τότε μπορείτε να πανηγυρίζετε !!!!
Τότε πρώτοι εμείς θα σας χειροκροτήσουμε….
Δ.Σ. Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις