ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ: ΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΑΠΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΗ - ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

ΠΙΣΤΩΣΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Τ.Κ. ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συγχωριανούς μας Βουνιχωριώτες ότι με χαρά είδαμε στους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η. που εκδόθηκαν (ηλεκτρονικά) την 27η Ιουλίου 2017 να έχουν πιστωθεί τα χρήματα που δικαιούμαστε από τα αντισταθμιστικά οφέλη από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας που έχουν εγκατασταθεί στο χωριό μας.
Θεωρούμε ότι ως η πρώτη Επιτροπή αγώνα Πανελληνίως για την διεκδίκηση αυτών των χρημάτων προσθέσαμε και εμείς το δικό μας «λιθαράκι» ώστε να λάβουμε αυτά τα χρήματα.
Επίσης δικαιώσαμε τους συγχωριανούς μας που μας επέλεξαν την 02η Σεπτεμβρίου 2012 να στελεχώσουμε αυτή την Επιτροπή Αγώνα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα φυσικά πρόσωπα και τους θεσμούς που στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια μας. Τον Συνήγορο του Πολίτη, τον Γενικό Γραμματέα Καταναλωτή, την πρώην Βουλευτή Νομού Φωκίδος κα. Μανδρέκα Ασπασία, την πρώην Βουλευτή Νομού Λαρίσης κα. Διώτη Ηρώ.
Σε ότι αφορά τους επικριτές μας θα θέλαμε να τους θυμίσουμε ότι ούτε αντιπολιτευτήκαμε ποτέ κανένα, ούτε πολιτική κάναμε μέσω της Επιτροπής. Ασχοληθήκαμε αποκλειστικά και μόνο με το στόχο της διεκδίκησης των χρημάτων αυτών. Επίσης το ενδιαφέρον για το χωριό μας και τα κενά διοίκησης που υπήρξαν δημιούργησαν την ανάγκη για την σύσταση της Επιτροπής.
Θεωρούμε ότι η Επιτροπή Αγώνα ολοκλήρωσε το έργο της το οποίο εκ του αποτελέσματος κρίνεται απολύτως επιτυχημένο.
Με εκτίμηση
Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα
1. Σκουφάκης Νικόλαος
2. Τσονάκας Αθ. Ιωάννης
3. Μαργαρίτης Ν. Γεώργιος
4. Βαρβάτος Ν. Ιωάννης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις