ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ

Παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή.
Δύο νέοι χώροι εγκαινιάστηκαν και λειτουργούν στο χώρο του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου από την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017. Πρόκειται για  το ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου και το παιδικό επισκεπτήριο, δομές οι οποίες διατίθενται για τον
εξανθρωπισμό και τη βελτίωση της διαβίωσης των κρατουμένων. Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής συνοδευόμενος από το γενικό γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Ευτύχη Φυτράκη, τη Βουλευτή Ν.Μεσσηνίας και πρόεδρο της Επιτροπής της Βουλής για το Σωφρονιστικό Σύστημα Παναγιώτα Κοζομπόλη, τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Συντονισμού Καταστημάτων Κράτησης Παύλο Δουλάμη και την σύμβουλο Υπουργού σε εκπαιδευτικά προγράμματα Καλλιόπη Δημητρούλη.
Επίσης παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Λιδωρικίου ένα ακτινολογικό μηχάνημα το οποίο διέθετε το Κατάστημα, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών τόσο των κατοίκων της γύρω περιοχής, όσο και των κρατουμένων του Καταστήματός μας.
Το προσωπικό και ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου επιθυμούν να ευχαριστήσουν τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος είναι ο πρώτος υπουργός που επισκέπτεται το Κατάστημα στα δεκαέξι χρόνια λειτουργίας του, τους εκπροσώπους του υπουργείου, τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων και τους συναδέρφους των Καταστημάτων Κράτησης Ιωαννίνων, Πάτρας και Άμφισσας  οι οποίοι τους τίμησαν με τη παρουσία τους.

Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης
 Ευθύμιος Παπαδήμας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις