Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προχωρά : Σε άμεση αποκατάσταση της γέφυρας του Γαλαξιδίου

Τη μεγάλη απόφαση να προχωρήσει σε άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων της γέφυρας Γαλαξιδίου, η οποία αποτελεί την έξοδο από την εθνική, έλαβε η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας.
Ειδικότερα η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας προχωράει άμεσα στη σύνταξη τεχνικής μελέτης για να ωριμάσει το έργο και να πάει σε διαγωνισμό. 
Να σημειωθεί ότι σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βαγγέλης Κατσαγούνος θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη για το θέμα. 
Να αναφερθεί ότι τα τελευταία χρόνια η γέφυρα έχει παρουσιάσει σημαντικά προβλήματα, κυρίως λόγω παλαιότητας και έλλειψης συντήρησης, ενώ τελευταία έχουν αποκολληθεί κάποιες φορές τμήματα σκυροδέματος, όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Γαλαξιδίου κ. Θανάσης Τσονάκας. «Δεδομένου ότι κάτω και πάνω από τη γέφυρα κυκλοφορούν  καθημερινά πολλά οχήματα, δε μπορεί να παραμείνει ως έχει και απαιτούνται επεμβάσεις. Την 18-09-2017, συναντήθηκα με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κατσαγούνο, ο οποίος με ενημέρωσε για την πρόθεσή του να λάβει άμεσα μέτρα αποκατάστασης», τόνισε ο κ. Τσονάκας. 
Τέλος, αναφέρεται ότι οι εργασίες που πρόκειται να γίνουν θα είναι περιορισμένης κλίμακας, καθώς με την κατασκευή του οδικού άξονα προβλέπεται η απόλυτη αναμόρφωση της γέφυρας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις