Παραγωγική χαρακτήρισε η δημοτική αρχή τη συνάντηση με με τον Γ.Γ. του Υπ. Εσωτερικών

Παραγωγική χαρακτήρισε ο δήμαρχος Δελφών Θ. Παναγιωτόπουλος την προχτεσινή του συνάντηση με τον Γ.Γ. του Υπ. Εσωτερικών κ. Πουλάκη ο οποίος βρέθηκε στην Άμφισσας , σε εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να εξειδικεύσει τις αλλαγές που προτείνει η κυβέρνηση για τον Καλλικράτη
Στη συνάντηση   επιπλέον παραβρέθηκαν :  ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηλία Θεοφάνης ,και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαρ. Παναγιωτόπουλος, αντιδήμαρχοι ενώ τον κ  Πουλάκη συνόδευαν  ο Βουλευτής Φωκίδας Ηλίας Κωστοπαναγιώτου και μέλη της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ.
Από πλευράς του ο δήμαρχος Δελφών έθεσε στο Γ. Γ. το ζήτημα του Λιμενικού Ταμείου όπως και το ζήτημα των αντισταθμιστικών του Μόρνου.
. Ταυτόχρονα, σημαντική ήταν και η ανταλλαγή απόψεων του Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών με τη δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο Δελφών αναφορικά με το μείζον ζήτημα της θεσμικής μεταρρύθμισης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαβούλευσης
 Ο Γ.Γ. ανέλυσε τους κύριους κατευθυντήριους άξονες που διέπουν τη λογική και τις προθέσεις της κυβέρνησης ως προς την "καλλικρατική" μεταρρύθμιση και, παράλληλα, εξέτασε με προσοχή τις επισημάνσεις του Δημάρχου Δελφών σε βασικά σημεία της σχεδιαζόμενης μείζονος θεσμκής παρέμβασης για το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις