1Ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ Δ.Σ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Το 1ο Βραβείο κέρδισαν οι μαθητές του Ειδικού Δ.Σ. Άμφισσας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Προγράμματος της παιδικής HELMEPA, με θέμα «Τι όμορφος που είναι ο βυθός, θαλάσσιος κόσμος μαγικός», στον οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν μαθητές –μικροί εθελοντές της παιδικής HELMEPA
από όλη την Ελλάδα, για να εκφραστούν  δημιουργικά, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.
Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σε 2 κατηγορίες: (α) παιδιά 5-7 ετών και Κέντρων Ειδικής Αγωγής και (β) μαθητές 8-12 ετών. Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας συμμετείχε στην α’ κατηγορία.
Συνολικά έλαβαν μέρος 336 Ομάδες του Προγράμματος από 104 Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία της χώρας με 314 ζωγραφικά έργα.
Οι Ομάδες και το Προεδρείο του Προγράμματος μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας επέλεξαν τα έργα που θέλουν να βραβευθούν, απονέμοντας το 1ο Βραβείο στο Ειδικό Δημοτικό Άμφισσας!
Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού,  το έργο των μαθητών του Ειδικού Δ.Σ. Άμφισσας, που διακρίθηκε, εκτυπώθηκε σε αφίσα με τα ονόματα των μικρών δημιουργών και των εθελοντών εκπαιδευτικών στην ελληνική και αγγλική γλώσσα και διανέμεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δ.Σ. Άμφισσας συμμετέχουν ως εθελοντικά μέλη της παιδικής HELMEPA κάθε χρόνο, διοργανώνοντας και υλοποιώντας ποικίλες περιβαλλοντικές δράσεις, μεταξύ των οποίων και συμβολικούς καθαρισμούς ακτών. Επόμενη εθελοντική δράση: Την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στην ακτή Μαϊάμι της Ιτέας, ώρα 9.30 π.μ..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις