ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΑΤΕΙΝΗ - ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ

Tο απόγευμα της 28/4 περίπου στης 18:30 ξέσπασε πυρκαγιά στην Ερατεινή Φωκίδας και συγκεκριμένα στην τοποθεσία Μπαρμπερίνο.

Έπειτα από λίγη ώρα κατέφθασαν πυροσβεστικά οχήματα προσπαθώντας να σβήσουν την πυρκαγιά εγκαίρως πριν πλησιάσει κατοικημένη περιοχή.
Δεν έχουν διαπιστωθεί ακόμα οι λόγοι από τους οποίους προκλήθηκε η φωτιά και αναμένουμε τις εξελίξεις ελπίζοντας πως θα κοπάσει γρήγορα παρά τις όχι και τόσο ευνοικές συνθήκες λόγω του ισχυρού ανέμου.
doridalive.gr
Ανανέωση:
Περισσότερα από 100 στρέμματα δασικής έκτασης, έχει κάνει στάχτη η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε δύσβατη περιοχή στην Ερατεινή Φωκίδας. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, που κάνουν δύσκολο το έργο της κατάσβεσης.
Σε εξέλιξη βρίσκονται δυο μέτωπα, τα οποία δυσκολεύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής να προσεγγίσουν, αφού δεν υπάρχουν δρόμοι, σύμφωνα με τον διοικητή της Π.Υ. Άμφισσας, Σίμο Αποστόλου. Την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ήταν δύσκολο να συνδράμουν εναέρια μέσα. Στο σημείο επιχειρούν υπό αντίξοες συνθήκες, 10 οχήματα με περισσότερους από 20 πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα.
tvstar.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις