Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας: Ταινία κινούμενων σχεδίων «Τραγούδα - Sing»

 Tην αμερικανική ταινία κινουμένων σχεδίων για μικρούς και μεγάλους «Τραγούδα | Sing» είναι η νέα επιλογή της Κινηματογραφικής Λέσχης Άμφισσας για την τρέχουσα εβδομάδα .
Τραγούδα, γιατί αυτή είναι μια πολύ χαρούμενη ταινία! Ηρωάς της είναι ο Μπάστερ Μουν, ένα κοάλα – θιασάρχης, μεγαλωμένος με το σαράκι του πάλκου, όπως θα έλεγαν οι παλαιότεροι. Το θέατρό του όμως κινδυνεύει να πτωχεύσει κι ο Μπάστερ πρέπει να βρει έναν τρόπο να το σώσει. Και τον βρίσκει, διοργανώνοντας ένα talent show, ένα διαγωνισμό τραγουδιού, με μεγάλο χρηματικό έπαθλο που… δεν έχει να δώσει.
Νέα ταινία από την Illumination Entertainment, το στούντιο του «Despicable Me» και του «The Secret Life of Pets», είναι φτιαγμένη σ’ έναν κόσμο όπου κατοικούν μόνο ζώα: όχι ως μέρος κάποιας παραβολής για την ανθρώπινη κοινωνία όπως είδαμε, εξαιρετικά πετυχημένα και πολύ πιο σύνθετα, στη «Ζωούπολη», αλλά έτσι, επειδή τα ζωάκια που χορεύουν και τραγουδούν είναι αληθινά πιο διασκεδαστικά.
Κάτω από τη σφραγίδα εικαστικής πρωτοτυπίας του Κρις Μελεντάντρι, η ταινία στελεχώνεται με δεκάδες απολαυστικά ζώα, όχι ανεπτυγμένους χαρακτήρες, αλλά χαριτωμένες φιγούρες. Εκτός από το κοάλα Μπάστερ Μουν, γνωρίζουμε το λάμα σχολαστικό τραπεζίτη, την αιωνόβια χαμαιλέοντα γραμματέα και, ως προικισμένους διαγωνιζόμενους, την ασίγαστη μητέρα γουρουνίτσα που, παράλληλα με τις πρόβες, πρέπει να φροντίζει τις ντουζίνες γουρουνάκια της στο σπίτι, τη συνεσταλμένη ελεφαντίνα που αναδεικνύει τα ταλέντα της μόνο μπροστά στους συγγενείς της, γιατί είναι πολύ ντροπαλή για τη σκηνή, την έφηβη σκαντζοχοιρίνα που ταλαιπωρείται από τον ανταγωνιστικό φίλο της, τον μπερδεμένο γορίλα που διχάζεται ανάμεσα στην αγάπη του για τη μουσική και την «οικογενειακή επιχείρηση» ληστειών.

Το πρόγραμμα προβολών 

Παρασκευή 20/01 ΣΤΙΣ 18:15
Σάββατο  21/01 ΣΤΙΣ 18:15
Κυριακή  22/01 ΣΤΙΣ 18:15

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις