Αποχώρηση Διοικητή ΤΕΦΚΚ Άμφισσας

Στις 03/10/2016, το Σωματείο υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Άμφισσας με μια σεμνή τελετή, όπως αρμόζει στον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του, αποχαιρέτησε (λόγω συνταξιοδότησης) τον μέχρι πρότινος Διοικητή του ΤΕΦΚΚ Άμφισσας Ανθυπαστυνόμο ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟ Αναστάσιο.


Στην εκδήλωση προς τιμήν του, προσπαθήσαμε να θυμηθούμε ότι περάσαμε μαζί, γελάσαμε, συγκινηθήκαμε.
Ένας άνθρωπος που μόνο ως ευνοϊκός «αρωγός» στη συνέχιση της ευδόκιμου λειτουργίας του ΤΕΦΚΚ Άμφισσας, μπορεί να χαρακτηριστεί, μιας και η αίσθηση που αποκομίζουμε όλοι μας, είναι η αίσθηση της επιτυχούς θητείας αλλά και της επίτευξης σε μεγάλο βαθμό, με τη δική του υποστήριξη και των ενεργειών του, των στόχων που κατά καιρούς θέταμε..
 Το Σωματείο μας λοιπόν εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του για την άριστη συνεργασία, για την συμπαράσταση, μα πρωτίστως για την εμπιστοσύνη που μας περιέβαλλε σε ότι κατά καιρούς αιτούμαστε, προσπαθώντας από κοινού να επιλύσουμε προβλήματα της υπηρεσίας μας που χρόνιζαν ή εμφανίζονταν κατά καιρούς, μέσα σε αυτά τα 6 χρόνια.
Του ευχόμαστε κάθε καλό στον ίδιο και την οικογένειά του..
Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Σωματείου μας κ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ Νικόλαος απένειμε τιμής ένεκεν αναμνηστική πλακέτα στον κ. ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟ ως ελάχιστο δείγμα της προσφοράς του στο ΤΕΦΚΚ Άμφισσας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις