ΣΩΜΑΤΕΙΟΝ “ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΑΛΑΞΑ Η ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΑΤΟΥΣΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με την παρούσα καλούνται τα μέλη και οι φίλοι των ανωτέρω Σωματείων να συμμετέχουν στο 4ο ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ που γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας και της Ρωσικής Πρεσβείας,
το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο του επίσημου «’Ετους Φιλίας Ελλάδας –Ρωσίας 2016» και που θα λάβει χώρα στις 1 και 2 Νοεμβρίου 2016, στο Ζάππειο Μέγαρο. Πρόσκληση και πρόγραμμα για το φόρουμ επισυνάπτονται.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν, να τηρήσουν την ώρα προσέλευσης καθ΄ όσον για λόγους ασφαλείας, λόγω της παρουσίας υψηλών προσκεκλημένων, η διαδικασία ελέγχου της εισόδου, θα ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα και θα ολοκληρωθεί με την έναρξη του προγράμματος, απαρεγκλίτως.
            Η παρουσία εκλεκτών επισήμων προσκεκλημένων καθώς και το περιεχόμενο των ομιλιών και συζητήσεων, θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο για τις δύο χώρες, όσο και για τα Σωματεία μας.
Παρακαλείστε για μαζική συμμετοχή.

Με φιλικούς χαιρετισμούς  οι Πρόεδροι των ανωτέρω  Σωματείων

                                                           
ΓΙΑΝΝΗΣ  ΤΖΕΝ                                                    ΛΟΥΚΑΣ  ΓΚΟΥΛΤΑΣ




                                                                                
 Αθήνα 2016
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


             Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε  να παρακολουθήσετε τις εργασίες του «4ου Ελληνορωσικού Φόρουμ», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας και της Ρωσικής Πρεσβείας, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο του επίσημου «’Ετους Φιλίας Ελλάδας –Ρωσίας 2016» και θα λάβει χώρα                στις 1 και 2 Νοεμβρίου 2016, στο Ζάππειο Μέγαρο.                                              Το Φόρουμ θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα μιλήσουν οι Υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.κ. Νίκος Κοτζιάς και Σεργκέι Λαβρόφ, καθώς και μέλη των κυβερνήσεων και διοικητές κρατικών οργανισμών, ιδιωτικών εταιρειών και ακαδημαικοί  των δύο χωρών.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής 
του Ελληνο- Ρωσικού Φόρουμ
Κοινωνικών Οργανώσεων,
Γενικός Διευθυντής της εταιρίας
«Pommel Holdings Inc.»                                                                         Σ. Ν. Γκολοβίν






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις