Γαλαξίδι: Συνάντηση με φορείς και Περιφέρεια, από τον Επαγγελματικό Σύλλογο

Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γαλαξείδι μετά από πρόσκληση του συλλόγου Επαγγελματιών με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκο Χαρδαλιά, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βαγγέλη Κατσαγούνο και την περιφερειακή Σύμβουλο κ. Πέγκυ Αραβαντινού.


Τον σύλλογο εκπροσώπησε ο κ. Μάριος Χαλδεάκης. Επίσης παραβρίσκονταν ο κ. Θανάσης Παρασκευάς πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Γαλαξειδίου και ο κ. Ευθύμιος Γρίβας πρόεδρος του Ναυταθλητικού ομίλου Γαλαξειδίου.
Η ανάγκη χάραξης ενιαίας γραμμής πλεύσης, συναντίληψης και αμοιβαίων πρωτοβουλιών, συνομολογήθηκε κατά την διάρκεια της πλούσιας σε περιεχόμενο συνάντησης και με μεγάλη ανησυχία μεταφέρθηκαν οι προβληματισμοί μας όσο αναφορά θέματα της καθημερινότητας αλλά και θέματα που άπτονται στην δικαιοδοσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε για σειρά ζητημάτων που άπτονται της αντιμετώπισης των πολύ επίπεδων και κοστοβόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Εμπορικός κόσμος της πόλης του Γαλαξιδίου αλλά και οι πολίτες του, καθώς και να καταθέσουμε συγκεκριμένες προτάσεις για την ουσιαστική αναβάθμιση του παρεχόμενου Τουριστικού προϊόντος.
Ακολούθησε επίσκεψη στο παλαιό κοινοτικό ψυγείο (σπηλιά) στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού ομίλου, στο μνημείο της γυναίκας του Ναυτικού στη θέση κεντρί, στο Καποδιστριακό σχολείο και τέλος στο Παρθεναγωγείο.
Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι οι συνομιλητές μας όχι μόνο είναι κοινωνοί των θεμάτων που βρέθηκαν αντιμέτωποι, αλλά και διατεθειμένοι να δώσουν τις απαιτούμενες λύσεις το αμέσως προσεχές διάστημα.
Για μία ακόμη φορά οι φορείς του τόπου μας απέδειξαν στο έπακρο την δύναμη του συλλογικού πνεύματος προς όφελος της πόλης μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις