Αισιοδοξία Δημητρίου-Περιφέρειας Στερεάς για τη νέα σχολική χρονιά

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας & ∆ια Βίου Μάθησης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Μπακοµήτροςπραγµατοποίησε προγραµµατισµένη συνάντηση µε τον Περιφερειακό ∆ιευθυντή Α/θµιας & Β/θµιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Χρήστο ∆ηµητρίου στη Λαµία, για θέµατα
που αφορούν τα σχολεία µας και τον προγραµµατισµό δράσεων για τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017.
Συγκεκριµένα ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έγκαιρη ενηµέρωση όσον αφορά την εκπαίδευση στα σχολεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Σηµαντικό είναι να επιτυγχάνεται η µετακίνηση των µαθητών και η µεταφορά τους µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και σε όλες τις περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Παράλληλα υπήρξε η διαβεβαίωση στον Αντιπεριφερειάρχη ότι δεν υφίσταται καµία ανησυχία για τις ελλείψεις και τα κενά των εκπαιδευτικών στα σχολεία και των δύο βαθµίδων.
Η ανασυγκρότηση της Περιφερειακής Επιτροπής Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έχει ακριβώς ως στόχο την επισήµανση και προώθηση προβληµάτων που χρήζουν άµεσης επίλυσης του Υπουργείου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις