Όρμησε με το αυτοκίνητο στα τραπέζια στο πανηγύρι της Σεργούλας

Μία μικροπαρεξήγηση ήταν αρκετή για τον θερμόαιμο θαμώνα που πήρε το αυτοκίνητό του και όρμησε στα τραπέζια στο πανηγύρι της Παραλίας Σεργούλας στέλνοντας στο νοσοκομέιο μία έγκυο.

Καλοκαίρι και τα πανηγύρια έχουν της τιμητική τους στα χωριά ανά την Ελλάδα και φυσικά και στη Φωκίδα. Στη γιορτή της Αγίας Μαρίνας, παραμονή και ανήμερα, το πρόγραμμα είχε Παραλία Σεργούλας αλλά κανείς δεν περίμενε να συμβεί αυτό που τελικά έγινε. Με το πανηγύρι να είναι στο ζενίθ ένας ασυνείδητος θαμώνας είχε την ιδέα να λύσει την παρεξήγηση με το αυτοκίνητό του προκαλώντας πανικό στον υπόλοιπο κόσμο, που απάντησε με πετροπόλεμο, και στέλνοντας δύο γυνάικες στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα άρχισαν όταν ο περί ου ο λόγος που διασκέδαζε όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, παρεξηγήθηκε για άγνωστο ακόμη λόγο και αποχώρησε απειλώντας. Κανείς όμως δεν περίμενε αυτό που επακολουθούσε αφού λίγα λεπτά μετά, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, εμφανίστηκε με το αυτοκίνητό του και πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς, πάτησε γκάζι και πέρασε ανάμεσα από τα τραπέζια. Από το συμβάν τραυματίστηκαν δύο γυναίκες που μεταφέρθηκαν άμεσα σε νοσοκομείο, η μία μάλιστα έγκυος! Κάπου εκεί τελείωσε άδοξα το απνηγύρι με τον κόσμο να αντιδρά ρίχνοντας πέτρες προς το αυτοκίνητο που τελικά απομακρύνθηκε.
Η αστυνομία, που χρειάστηκε 45 λεπτά για να φτάσει στην περιοχή -το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα είναι στο Ευπάλιο, σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων- δεν προχώρησε σε συλλήψεις και προσαγωγές αφού όσοι είχαν μείνει στον τόπο του συμβάντος, ίσως από φόβο, ίσως από “τοπική αλληλεγγύη”, επέλεξαν να μην κατονομάσουν τον “ένοχο”.

Παρακολουθήστε βίντεο που έστειλε παρεβρισκόμενος στο πανηγύρι στο flashpatras:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις