ΠΡΟΣΕΧΩ - ΜΑΘΑΙΝΩ - ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Γ΄ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ - ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Με τη βοήθεια μιας διαδραστικής οπτικοακουστικής παρουσίασης με φιγούρες ηρώων από ταινίες κινουμένων σχεδίων, τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Γαλαξιδίου,  είχαν την δυνατότητα να μάθουν παίζοντας, διασκεδάζοντας και συζητώντας
τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς στη θάλασσα και στην παραλία, προκειμένου να προληφθούν ατυχήματα, τα οποία λαμβάνουν χώρα κάθε καλοκαιρινή περίοδο.

 Επίσης, τους δόθηκε η ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν και να εμπεδώσουν την επιτακτική ανάγκη για ένα καθαρό περιβάλλον, επισημαίνοντας τους παράλληλα το σεβασμό που πρέπει να έχουν στην περιβαλλοντική αλυσίδα, μέρος της οποίας είναι και οι ίδιοι οι άνθρωποι.  Αναφορά έγινε στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος καθώς και στη σημασία των δραστηριοτήτων που διοργανώνονται με αφορμή τον εορτασμό της.


 Την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος “ΠΡΟΣΕΧΩ-ΜΑΘΑΙΝΩ-ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ”  ανέλαβε με εξαιρετική επιτυχία ο Διοικητής του Γ΄Λ/Τ Γαλαξιδίου  Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. ΤΣΕΛΕΣ Ιωάννης.  Συγχαρητήρια στο Διευθυντή, τους δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου Γαλαξιδίου και το Διοικητή του Λιμενικού Τμήματος για μία από τις σημαντικότερες παρουσιάσεις που έχουν διοργανωθεί για τα παιδιά μας το τελευταίο διάστημα.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις