Let's do it Greece 2016 – Let's do it Galaxidi (upd)

Για έκτη συνεχή χρονιά το Γαλαξίδι ήταν σημείο δράσεων για τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού της χώρας.
 Την Κυριακή 17-4-2016 και από ώρας 10:00 π.μ. έως 14:00 πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί και εξωραϊσμοί στην Πλατεία του Χηρόλακα, στον περιβάλλοντα χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Γαλαξιδίου και στο παρακείμενο γήπεδο του βόλεϊ.

Συμμετείχαν η Εστία Άγιος Νικόλαος με 26 μέλη και πλήρη εξοπλισμό, Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιτέας με την ομάδα βόλεϊ Γαλαξιδίου με 28 μέλη και την προπονήτρια κα Γιάννα Πούλου, ο Πρόεδρος των Φίλων του Ναυτικού & Ιστορικού Μουσείου Γαλαξιδίου κ.Γεώργιος Κεχαγιάς που οργάνωσε το πάρτι με μοντέρνους χορούς παράλληλα με την καθαριότητα, ο Λιμενάρχης Γαλαξιδίου κ.Γιάννης Τσελές, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γαλαξιδίου κ.Γεώργιος Μηνάς με προσωπικό καθαριότητας και ο υπογράφων.
Συντονίστρια της εκδήλωσης η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Γανυμήδη κα Χρυσούλα Παπαλέξη.
Τα αποτελέσματα του καθαρισμού υπήρξαν ικανοποιητικά αφού συνδυάστηκαν με ξέφρενους μοντέρνους χορούς.
Τα αναψυκτικά, νερά κ.λ.π. προσφέρθηκαν από την Κάβα Νικοτάκης καθώς ο κ.Νικοτάκης Λατσούδης είναι πάντα χορηγός και «συνήθης αιμοδότης» παρόμοιων εκδηλώσεων. Τον ευχαριστούμε !!!
Και του χρόνου ευελπιστούντες σε μεγαλύτερη συμμετοχή του κοινού και φορέων για να επεκταθούν οι καθαρισμοί σε περισσότερα επίκαιρα σημεία της πόλης μας.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε. ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΝΑΚΟΣ







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις