Στη Δωρίδα αυτό το διήμερο ο Κ. Μπακογιάννης

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί σήμερα κι αύριο ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στο Δήμο Δωρίδας, όπου ενημερώνεται επιτόπια για τα κυριότερα από τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή. Η δεύτερη σε σύντομο
χρονικό διάστημα περιοδεία στη Φωκίδα άρχισε από το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο Κ. Μπακογιάννης μετέβη στα χωριά της Δ.Ε. Καλλιέων του Δήμου Δελφών. Σήμερα Δευτέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε τα ορεινά του Δήμου Δωρίδας κι ειδικότερα το Λιδωρίκι, το αναρριχητικό κέντρο στη Συκιά και το Μαλανδρίνο.
Επίσης, ο Περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Κ. Μίχο, περιφερειακούς συμβούλους και τον Κ. Χαλιορή, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Δωρίδας Γ. Καπεντζώνη, μετέβη στις φυλακές το Μαλανδρίνου και στο φράγμα του Μόρνου, καθώς και στην Ιερά Μονή της Βαρνάκοβας.
Αύριο Τρίτη θα περιοδεύσει στην περιοχή της παραλιακής Δωρίδας. Στο πρόγραμμα των επισκέψεών του περιλαμβάνονται οι οδικόί κόμβοι της Γλυφάδας και των Μαλαμάτων, η  Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σαρώφ, στο Τρίκορφο, ο ΤΟΕΒ Μόρνου, η “Νηρεύς” Ιχθυοκαλλιέργειες, ενώ θα παραστεί και στην αγροτική ημερίδα  στο Ευπάλιο με θέμα «Δυνατότητες και μέσα βελτίωσης και ανάδειξης του αγροδιατροφικού τομέα».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις