ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 1ου ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ DORIC ΒUSINESS HARMONY

Σας προσκαλούμε στο πρώτο σεμινάριο που διοργανώνουμε με Θέμα «Υποδειγματική Εξυπηρέτηση Πελατών» το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 και από ώρα  18.00-21.00 το βράδυ στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Αναψυκτηρίου Ηλιούπολης επί της οδού Yδρας & Μνησικλέους, Ηλιούπολη Αττικής,πλησίον της πλατείας Ηρώων.

  
Ομιλητής-Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης, Καθηγητής Μάρκετινγκ και Συγγραφέας του βιβλίου «60 τρόποι για να αποκτήσετε πιστούς πελάτες».

Το Σεμινάριο γίνεται στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας και έρχεται ως Δωρεάν προσφορά στους Επαγγελματίες και Επιχειρηματίες που είναι  συνεργάτες/εγγεγραμμένοι και προβάλλονται στον «Επαγγελματικό Κατάλογο Doric»  της Επιχειρηματικής  Πύλης Στερεάς Ελλάδος  www.doricharmony.gr

Επίσης το Σεμινάριο απευθύνεται και σε κάθε Ελεύθερο Επαγγελματία και Επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να πληροφορηθεί για τις νέες τάσεις και τις Καλές Πρακτικές  στον ευαίσθητο τομέα της Ποιοτικής Εξυπηρέτησης καθώς και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο (φοιτητή, άνεργο, ερευνητή κ.ά). Το συμβολικό κόστος συμμετοχής των κατηγοριών αυτών είναι για τους Επαγγελματίες 30€, για Φοιτητές, Ανέργους και Ερευνητές  10 €.

Οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες και Επιχειρηματίες έχουν και την επιλογή να κάνουν  την εγγραφή τους στον Επαγγελματικό Κατάλογο Doric καταβάλλοντας την ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ Ετήσια συνδρομή με βάση τη Νομική τους μορφή, όπως περιγράφεται στην Ιστοσελίδα μας www.doricharmony.gr, αποκτώντας αυτόματα  με την συμμετοχή τους στο Σεμινάριο και τα άλλα  Προνόμια συμμετοχής στον Επαγγελματικό Κατάλογο Doric.

Σε  όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής και παρακολούθησης του εν λόγω  Σεμιναρίου, η οποία θα αποσταλεί Ηλεκτρονικά στο email που θα δηλωθεί.

Οσοι  επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να μας το γνωστοποιήσουν ηλεκτρονικά στο email info@doricharmony.gr ή τηλεφωνικά στο 210 9709770 και 210 9709718 έως την Παρασκευή 22 Απριλίου προκειμένου να  κάνουμε  τις απαραίτητες διευθετήσεις  για την σωστή οργάνωση του Σεμιναρίου.
Για την Ιδρυτική Ομάδα και τους Συνεργάτες της Δωρικής Επιχειρηματικής Αρμονίας

Κωνσταντίνος Ι. Λιάπης. Οικονομολόγος, MSc in E-Commerce
Business Operations Manager   
   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις