Μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στον ποδηλατικό "αγώνα" Κεντρί-Καλαφάτης στο Γαλαξείδι


Μεγάλη προσέλευση σημείωσε ο ποδηλατικός "αγώνας" που διοργανώθηκε την Κυριακή 12-6-2011 στο Γαλαξείδι από το Σύλλογο Γυναικών με συνδρομή των Συλλόγων Γονέων  Κηδεμόνων των σχολείων του χωριού και τη στήριξη του Αντιδημάρχου κου Καραγιάννη Βασίλη. 
Μικροί και μεγάλοι παράτησαν το αυτοκίνητο και διένυσαν μια διαδρομή τριών χιλιομέτρων περίπου έχοντας σαν αφετηρία το Κεντρί και τερματισμό την πλάζ Καλαφάτης.  
Περιπολικό του Λιμενικού Σώματος  διευκόλυνε το πέρασμα των ποδηλατιστών μέσα από την παραλία του Γαλαξειδιού και βοήθησε αυτήν την ομάδα να τερματίσει στην πλάζ Καλαφάτης.
Με τον "αγώνα" αυτόν όπου συμμετείχαν ηλικίες ανθρώπων από
τεσσάρων (04) ετών έως ... απειροτεσσάρων, έγινε σημαντική προσπάθεια να θυμηθούν οι κάτοικοι του χωριού και να καταλάβουν και όλοι οι επισκέπτες πιο είναι το πιο κατάλληλο και οικολογικό μέσω μεταφοράς για τον τόπο μας αλλά και κάθε τόπο.


Ακολούθησαν βουτιές των συμμετεχόντων στην πισίνα του καφέ-μπαρ Καλαφάτης αλλά και στην πλάζ, ενώ αρκετοί από τους συμμετέχοντες απόλαυσαν ξένοιαστοι δροσερά ροφήματα στις εγκαταστάσεις του καφέ-μπαρ.


Τέλος έγινε κλήρωση για την απόκτηση δύο ποδηλάτων από τους ανήλικους συμμετέχοντες με την αρωγή των προαναφερθέντων Συλλόγων.  Νικητές ήταν οι Μαμαρέλης Ευθύμιος και Τάτης Δημήτριος.















Συγχαρητήρια στους εμπλεκόμενους και να χρησιμοποιούμε πλέον συχνότερα το ποδήλατο για τις μετακινήσεις στο χωριό μας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις